Ontdek de FENTO-kniebeschermers op de WorkwearExpo

WorkwearExpo, dé beurs voor bedrijfskleding en Persoonlijke Beschermingsmiddelen in Nederland, opent haar deuren op 26 en 27 maart. Het evenement vindt plaats in EXPO Houten van 9:00 tot 17:00 uur en staat in het teken van kennisdeling en de nieuwste trends in de branche. In samenwerking met FENTO presenteren we de unieke voordelen van de FENTO-kniebeschermers. Je vindt ons op stand 70.

240321 L2401107 FENTO Nieuwsbericht Beeld Workwearexpo

De Workwear Expo is de plek waar PBM- en werkkleding specialisten, en bedrijven uit de promotionele sector samenkomen. Bezoekers hebben de mogelijkheid onze premium FENTO-producten te testen op een speciaal ingerichte locatie. Met verschillende ondergronden kunnen ze zelf ervaren hoe het is om met FENTO-producten te werken en de ergonomische voordelen en het comfort van deze kniebeschermers te ontdekken.

Dave Bosman, Accountmanager bij Berdal: “We zijn enthousiast om te demonstreren hoe FENTO-producten de werkdag niet alleen comfortabeler maken, maar ook bijdragen aan een betere werkhouding. Wat leidt tot minder lichamelijke klachten op lange termijn.”

Als bezoeker kun jij je aanmelden via de website van de WorkwearExpo: https://www.workwearexpo.nl/bezoekers-registratie/. Mis deze kans niet om de nieuwste trends en innovaties binnen de bedrijfskleding- en PBM-sector te verkennen en waardevolle inzichten en kennis uit te wisselen met de specialisten en merken in de branche.

Ga terug

240321 L2401107 FENTO Nieuwsbericht Beeld Workwearexpo

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief.